Автомобили, Авточасти

Областни градове

Търговище
"Автошкола ВЕА е частен образователен център, който работи в обучението на водачи.Курсистите получават :необходимите знания за правилата за движение, както и навици за работа с уредите за управление на автомобила. ридобиват реални навици на управление при определени условия.

София
„Ауто Мат” е на българския пазар от 2018 г. Компанията стартира като специализиран доставчик на автоаксесоари и козметика за леки и лекотоварни автомобили. „Ауто Мат” поддържа огромен асортимент от артикули. Фирмата увеличава непрекъснато обема и продуктова гама, за да удовлетвори

Декстар Ауто е автоцентър за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника.

АВТОМОРГА ГЕРЕНА е собственост на ИВ ВАН АУТО ЕООД. Предлага авточасти втора употреба за леки, лекотоварни автомобили и микробуси. Предлаганите авточасти са за всички марки и модели европeйски автомобили – VOLKSWAGEN, AUDI, BMW и др.

Автосервиз Пони е създаден през 2010 година в град Бургас. Автосервиз ПОНИ предлага следните услуги: ремонт ходова част, трансмисия, ремонт преден и заден мост, почистване на DPF, смяна масла, акумулатори, автоклиматици, електроника, автодиагностика, годишни технически прегледи и др.

Автоцентър "МИЛЕКС" е с голям опит в обучението на кандидат-шофьори. Познат е още като автошкола "СЛАТИНА" към бившето ОСО. Автошкола Милекс предлага шофьорски курсове категория B. Изпити за правоспособност възстановяване на контролни точки обучение на хора с частични увреждания и

Ремонт на двигатели, ходова част, стартери, алтернатори, смяна на масла, филтри, консумативи, извършване на копютърна диагностика, зареждане на климатици и други.

Възстановяване и лепене на всички видове автостъкла. След ремонта стъклото възвръща изцяло здравината си и до 90% оптичните си качества. Работим по американска технология на фирмата „Glass Mechanix”, която е водеща в областта.

При нас можете да намерите интериорни и екстериорни услуги с високо качество. Въпреки опита натрупан с годините, не спираме да се усъвършенстваме със семинари и курсове, за да бъдем в крак с новите технологии и продукти.

Онлайн магазин за качествени автоаксесоари. Онлайн магазин за нови авточасти и аксесоари за всички марки автомобили. Aвтоаксесоари от водещи немски и полски производители. Предлагаме оригинални продукти на най-демократични цени.

Партньори